Start ticketverkoop FIH Pro League wedstrijden Nederlands Elftal Heren

Start ticketverkoop FIH Pro League wedstrijden Nederlands Elftal Heren

De ticketverkoop voor de FIH Pro League wedstrijden die eind november en begin december in Nederland worden gespeeld, is gestart. De wedstrijden worden gespeeld in het Wagener Stadion in Amstelveen. De OranjeHockey Heren van TeamNL spelen tegen België en Duitsland. Deze twee landen spelen in Amsterdam ook hun onderlinge wedstrijden in de FIH Pro League.

Voor bezoekers is het de eerste keer dat zij de heren van Oranje in Nederland in actie zien komen na het winnen van het olympisch goud.

Wedstrijdschema

Zaterdag 30 november 2024 14.30 uur Nederland – Duitsland
Zondag 1 december 2024 14.30 uur Nederland – België
Maandag 2 december 2024 14.30 uur België – Duitsland
Zaterdag 7 december 2024 14.30 uur Nederland – Duitsland
Zondag 8 december 2024 14.30 uur Nederland – België
Maandag 9 december 2024 14.30 uur België – Duitsland

Ticketverkoop
Tickets voor de wedstrijden van Nederland tegen België en Duitsland bestel je via fihproleague.nl/tickets. De onderlinge wedstrijden tussen België en Duitsland zijn gratis te bezoeken.

Parkeren
Voor deze wedstrijden zijn geen parkeerkaarten te koop. Bezoekers kunnen de auto parkeren in het Amsterdamse Bos. Parkeren kan op de parkeerplaats Hoofdentree (op de hoek Amstelveenseweg – Van Nijenrodeweg). Op deze parkeerplaats geldt betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 19.00 uur. Het parkeertarief is € 2,80 per 60 minuten.

Het Wagener Stadion is ook met de fiets of het OV bereikbaar.

Bezoekersinformatie
Uitgebreide informatie over de FIH Pro League wedstrijden die je in Amsterdam worden georganiseerd vind je niet alleen op de website maar ook in de hockey.nl app. Download de hockey.nl app en klik rechtsonder op Meer en vervolgens op Evenementen

Deel deze pagina