KNHB verlengt contract bondscoach Delmée tot en met Olympische Spelen in 2028

KNHB verlengt contract bondscoach Delmée tot en met Olympische Spelen in 2028

De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) heeft het contract met bondscoach Jeroen Delmée met vier jaar verlengd. Delmée blijft daarmee tot en met de Olympische Spelen van 2028 in Los Angeles de bondscoach van de Nederlandse Hockeyheren. Ook het contract met assistent-bondscoach Eric Verboom is met vier jaar verlengd.

Technisch directeur Clarinda Sinnige is blij met de verlengde contracten van Delmée en Verboom. “We zijn als bond erg tevreden over de weg die drie jaar geleden is ingeslagen. De goede ontwikkeling van de verjongde spelersgroep en de professionele en positieve sfeer die er zowel binnen als rondom het team heerst, zijn voor ons signalen dat we destijds de juiste keuze hebben gemaakt. Ik ben daarom blij voor ons als bond, voor Jeroen en Eric, maar vooral ook voor de spelersgroep dat we er nog vier jaar aan vastknopen.”

“We zijn met een mooi traject bezig. Ik ben heel blij dat we daar nog vier jaar mee verder kunnen”, aldus Jeroen Delmée. “De spelersgroep is geweldig, stuk voor stuk topsporters die voor het hockey leven. We zitten middenin de laatste fase van de voorbereiding op de Olympische Spelen van Parijs. We hebben keihard gewerkt om daar op de toppen van ons kunnen te gaan presteren. Daar kijken we natuurlijk enorm naar uit, maar het is ook mooi dat er nu al duidelijkheid is voor de periode die daarna komt. Ik ben er trots op om samen met Eric Verboom verder te bouwen aan dit geweldige team.”

Deel deze pagina