KNHB tekent een contract met Playerdash

KNHB tekent een contract met Playerdash

Na een uitgebreide analyse van diverse producten heeft de afdeling Tophockey van de KNHB overeenstemming bereikt over een samenwerking met Playerdash.

Playerdash gaat de komende vier jaren het competitie-uitwisselingsplatform voor de Hoofdklasse en Promotieklasse verzorgen. Dit zorgt ervoor dat teams de wedstrijdbeelden en analyses met elkaar kunnen delen. Het platform integreert de teams in de Hoofdklasse en Promotieklasse, de arbitrage afdeling en de nationale teams in één systeem.

Ook alle nationale teams gaan ‘Playerdash Team Hub Elite’ gebruiken. Zo krijgen de spelers toegang tot video’s en informatie van de begeleiding van de nationale teams.

Playerdash biedt een speciale pakketaanbieding voor alle Hoofdklasse- en Promotieklasse-teams om aan de slag te gaan met de Team Hub. Dit product maakt een eenvoudige overdracht mogelijk tussen het Playerdash League Exchange Platform en de Playerdash Team Hub voor de Hoofdklasse- en Promotieklasse-teams die hiervan zullen profiteren.

Joost Bitterling, performance analist bij de KNHB: “Playerdash heeft een op maat gemaakt competitie-uitwisselingsplatform van de hoogste standaard gecreëerd. Clubs, teams, scheidsrechters en de KNHB krijgen eenvoudig toegang tot relevante informatie. De functionaliteiten van de Playerdash Team Hub en het competitie-uitwisselingsplatform kunnen een grote waarde toevoegen voor de teams in de Hoofdklasse en Promotieklasse. Playerdash helpt ons bij het delen van informatie van onze nationale staf naar spelers en vice versa.“

Lukas Fieber, CEO van Playerdash: “We zijn meer dan enthousiast om samen te werken met vooruitstrevende organisaties als de KNHB. Onze missie is om coaches te helpen informatie met elkaar en hun spelers te delen op de eenvoudigste manier en met maximale flexibiliteit.“

Deel deze pagina