Loting ronde 1 Silver Cup en Gold Cup

Loting ronde 1 Silver Cup en Gold Cup

Ook dit seizoen wordt er gestreden om de Gold Cup en Silver Cup. In totaal hebben 431 teams zich ingeschreven voor de bekercompetitie.

De Gold Cup is voor teams die uitkomen in de Hoofdklasse, Promotieklasse en Overgangsklasse en de Silver Cup voor teams uit de Eerste Klasse tot en met de Vierde Klasse. De verdeling van de deelnemende teams ziet er als volgt uit:

  • Silver Cup Dames: 171 teams
  • Silver Cup Heren: 162 teams
  • Gold Cup Dames: 49 teams
  • Gold Cup Heren: 49 teams

De halve finalisten van de Silver Cup van seizoen 2023-2024 starten dit seizoen in de Gold Cup. Dit zijn bij de heren: EHV H1, Union H1 en Rijswijk H1. AthenA H1 was ook een halve finalist maar omdat zij gepromoveerd zijn naar de Overgangsklasse mogen zij al starten in de Gold Cup. Bij de dames hebben DES D1, GHBS D1 en Wijchen D1 zich voor de eerste ronde van de Gold Cup geplaatst. De halve finalist Maastricht D1 mag vanwege de promotie naar de Overgangsklasse al starten in de Gold Cup.

Loting ronde 1
Op het bondsbureau in Utrecht vond op 26 augustus de loting plaats voor ronde 1 van de Silver Cup en Gold Cup (Dames en Heren).

Silver Cup

De Silver Cup voor de dames start op vrijdag 13 september 2024. De heren spelen  de 1e ronde op vrijdag 20 september 2024. Alle wedstrijden starten om 20.30 uur.

Gold Cup

De dames spelen ronde 1 van de Gold Cup op donderdag 19 september 2024. De heren spelen op donderdag 12 september 2024. Alle wedstrijden starten om 20.30 uur.

Instroomschema’s Silver Cup en Gold Cup

In onderstaande documenten kun je zien welke teams in welke ronde instromen in de Silver Cup en de Gold Cup

 

 

 

 

Deel deze pagina